Eveniment

Cartier rezidential de 38,5 mil. euro la Targu-Mures

16.11.2005, 19:49 47

Contranscom Benta din Targu-Mures, firma care face parte din grupul Benta, va dezvolta in urmatorii patru ani un cartier rezidential la Targu-Mures, valoarea totala a investitiei fiind estimata la aproximativ 38,5 milioane de euro.

Ansamblul Belvedere va fi compus din 267 de locuinte individuale si 194 colective. Lucrarile vor fi realizate pe un teren de 45 de hectare, aflat in proprietatea primariei, si vor fi finantate din sursele proprii ale Contranscom Benta si din credite bancare.

Firma deruleaza in prezent mai multe proiecte imobiliare, printre care cartierul rezidential Madrid din Bucuresti, cartierul Tarnava din Sighisoara, ansamblul rezidential Orizont din Targu-Mures si cartierul Miorita din Fagaras.

Anul viitor Contranscom Benta va dezvolta alte doua proiecte de cartiere rezidentiale, la Buzau si Constanta.

"Compania se asteapta anul acesta la o crestere a cifrei de afaceri pana la 10 mil. euro, in conditiile in care anul trecut au realizat afaceri de circa 7 mil. euro", a declarat Simona Gligor, directorul de marketing al grupului Benta.

Contranscom Benta face parte din Benta Grup, alaturi de DAW Benta Romania SRL (reprezentant exclusiv pentru vopselele Caparol), RCB Development & Consulting (developer), Thermopor (producator de polistiren expandat), Sweet Home (amenajari spatii verzi) si Mobitech (productie mobila).

Benta Grup estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro. catalin.lupoaie@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO