Eveniment

Ce premii a dat Camera de Comert pentru companii

03.12.2007, 19:52 22

Companiile Alro, Romexpo, Raiffeisen Bank, Autoritatea Nationala pentru cercetare Stiintifica (ANCS), Softwin Grup, grupul de firme European Food & Drinks au fost o parte dintre castigatorii premiilor de excelenta in afaceri, desemnati in cadrul evenimentului Topul Excelentei in Afaceri, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), care a acordat 13 trofee de excelenta in afaceri.
Romstal, companie specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 200 de milioane de euro, a primit premiul de excelenta pentru cea mai de succes franciza autohtona.
In cadrul aceluiasi eveniment, lui Iustin Paraschiv, fondatorul companiei Carmistin, i s-a oferit premiul pentru cel mai tanar intreprinzator de succes al anului. Compania pe care o conduce pe piata comertului cu ridicata al carnii si produselor din carne a inregistrat o cifra de afaceri de 62 de milioane de euro in 2006, in crestere cu 37% fata de anul anterior.
Raiffeisen Bank, care are peste 130.000 de Imm-uri drept clienti, a primit in cadrul evenimentului premiul de excelenta pentru "Cele mai diversificate produse si servicii bancare pentru IMM-uri". Compania sustine procesul de absorbtie a fondurilor europene printr-un produs special dedicat accesarii acestor fonduri, numit Produs pentru Europa.
Pe de alta parte, compania Softwin Grup, care vizeaza anul acesta o cifra de afaceri de aproximativ 68 de milioane de euro, a fost desemnata cea mai de succes afacere pe piete internationale. Din 2004, grupul a devenit multinational, avand astazi peste 100 de angajati in afara tarii.
Premiul pentru cel mai mare organizator de targuri si expozitii in Romania a fost castigat de compania Romexpo, care a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, in avans cu 22% fata de 2005 si un profit brut de 7,5 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 27% fata de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO