Eveniment

Cel puţin 13 morţi în atentatul comis la Istanbul

Cel puţin 13 morţi în atentatul comis la Istanbul

Autor: Mihai Draghici

10.12.2016, 23:38 13673

"O explozie a fost produsă de un vehicul-capcană care a vizat un autocar al poliţiei, în faţa Stadionului Besiktas", a declarat ministrul turc de Interne, Suleyman Solu.

Oficialul turc a declarat că au fost rănite 20 de persoane, majoritatea agenţi de poliţie. Însă, potrivit cotidianului Hurriyet, Consiliul Suprem pentru Radio-Televiziune, instituţia de reglementare din presa turcă, a emis un ordin prin care interzice publicarea de informaţii detaliate despre atentat.

Conform unor surse citate de site-ul agenţiei Reuters, dublul atentat s-a soldat cu moartea a cel puţin 13 persoane şi rănirea altor zeci.

Martori au declarat că două vehicule-capcană au explodat în apropierea stadionului. Ministerul de Interne a confirmat ulterior că au fost două explozii, dintre care cel puţin una a fost comisă de un terorist sinucigaş, în zona Parcului Macka, situat în apropierea stadionului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO