Eveniment

CNADNR: Biroul directorului general Daniela Drăghia nu a fost percheziţionat de DNA

Autor: Andreea Neferu

21.09.2011, 16:18 540

Sediul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România nu a fost percheziţionat de inspectori ai Departamentului Naţional Anti-Corupţie (DNA), iar instituţia nu a primit nicio solicitare oficială din partea organelor de urmările penală privind o eventuală astfel de percheziţie, au anunţat reprezentanţii CNADNR.

Precizarea companiei de autostrăzi şi drumuri survine după ce în urmă cu câteva ore în presă au apărut informaţii potrivit cărora biroul directorului general Daniela Drăghia, precum şi locuinţa acesteia ar fi fost percheziţionate de DNA, în urma unor suspiciuni de fraudă privind licitaţiile pentru construcţia autostrăzilor de pe Coridorul IV paneuropean. "Sediul CNADNR nu a fost percheziţionat de personal al organelor de urmărire penală. (...). Promovarea unor informaţii false despre activitatea CNADNR poate prejudicia imaginea şi credibilitatea Companiei, inclusiv în relaţia cu partenerii şi finanţatorii externi", potrivit biroului de comunicare din cadrul instituţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO