Eveniment

Cum de este plin la teatru şi concerte

10.06.2010, 23:07 13

Desfăsurarea cu casa închisă a unor mari evenimente culturaledin ultima lună, concertul AC/DC din Piaţa Constituţiei dinBucureşti, festivalul de teatru de la Sibiu sau festivalul de filmTransilvania din Cluj, precum şi vânzările de bilete pentru altespectacole din prima jumătate a verii arată că populaţia cuvenituri medii şi peste medie este dispusă în continuare săcheltuie pentru timpul liber, dar nu şi pentru locuinţe, maşini sauelectrocasnice, ale căror vânzări scad puternic în continuare.

Banii care altădată erau destinaţi consumului casnic suntalocaţi acum ieşirilor în oraş.Terasele din centrul marilor oraşesunt pline, concertele la care biletele costă peste 150 de lei seţin cu casa închisă, la fel şi spectacolele de teatru saufilmele.

"Omul nu-şi mai cumpără îmbrăcăminte, nu îşi mai schimbă maşina,nu mai zugrăveşte în casă, nu-şi mai pune termopane, iar dorinţa dea cheltui bani s-a relocat pe partea de fun. Se gândesc de două orisă meargă în concediu, nu mai petrec toată sâmbăta în mall, dar vorsă se distreze", spune Daniel Mischie, acţionar al TrotterPrim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO