Eveniment

De la începuturi până la un mega Black Friday!

Advertorial

De la începuturi până la un mega Black Friday!
10.11.2023, 11:52 100

Cum a început totul!

Acum 12 ani, o româncă îndrăzneaţă din Mădei, judeţul Neamţ, mutată în Anglia, a decis că e momentul să pornească o afacere mai puţin convenţională şi anume să intermedieze vânzările de stocuri de pe piaţa internaţională, sătulă fiind să vadă că există nenumărate stocuri, din orice categorie non-food, care nu ajung la re-vânzătorii potriviţi. De altfel, Gina Ionescu-Tudosă venea cu un bagaj impresionant: educaţie în economie, background profesional de economistă şi o experienţă în marketing şi vânzări extraordinară. A lucrat în domeniul B2B (vânzare de la companie la companie) atât în România, cât şi în Anglia, având un simţ al pieţei foarte bine dezvoltat.

Profitând de cele câteva cunoştinţe din rândul oamenilor de afaceri din UK, le-a prezentat acestora ideea ei de afaceri în scopul de a i se oferi stocuri pe care ea şi echipa ei de vânzări să le promoveze din poziţia de departament de vânzări externalizat. Astfel a primit sprijinul a 3 mari companii, adăugând an de an în portofoliul de producători şi retaileri internaţionali nume precum: Amazon, Beko, Home24, Otto, Westwing, Mediamarkt, Wayfair, Electrolux, Bica, Indesit, Samsung şi mulţi alţii.

Compania ce a luat naştere în acel moment se numeşte Attracting Real Leverage Ltd (tradusă liber prin: atragerea de pârghii reale), şi face referire la o echipă de vânzări cu educaţie şi experienţă în activitatea comercială B2B internaţională, ce nu doar promovează stocuri de mobilă, electrocasnice, jucării, unelte etc., dar şi împărtăşeşte din experienţa acumulată ajutând clienţii să creeze sau să crească afaceri cu idei inovatoare de marketing.

www.arll.eu   

O nouă viziune, un nou început!

Acum 5 ani, Gina Tudosă a venit cu o nouă idee inovatoare: ce-ar fi să testăm stocurile pe care le promovăm şi să le vindem, putând astfel să oferim clienţilor studiu de caz real, oferindu-le detalii clare, sume de investit şi sume de profit...? Şi aşa a apărut Chilipirul-zilei, de la ideea de a promova câte un produs cu un preţ redus substanţial în fiecare zi. Au pornit cu un stoc de lustre, ce s-a vândut în 2 zile, au continuat cu un tir de mobilă, ce s-a vândut în 2 săptămâni. Ulterior, au conceput şi site-ul şi s-au adus câteva categorii majore de produse: mobilă, decoraţiuni, covoare, iluminat, ustensile pentru bucătărie.

Ca şi furnizori, www.chilipirul-zilei.ro lucrează cu nume foarte mari pe piaţa internaţională de mobilă, electrocasnice, având ca motto: Calitate de lux la preţ redus! Veţi găsi pe site piese de mobilier realizate la standarde foarte înalte, în special din lemn masiv, jucării de la branduri renumite, covoare şi iluminat de lux, toate aduse din: Italia, Germania şi Anglia.

Unde şi cum se petrece totul!

Sediul principal este în Mădei, unde Gina Tudosă s-a întors, dornică fiind să ajute românii ei dragi, şi a creat 60+ locuri de muncă plus alte 30 de locuri de muncă remote pentru ARLL. Economia locală a înflorit datorită magazinelor fizice şi depozitelor din Mădei, Borca, Suceava, Câmpulung, Dumbrăveni şi Iaşi.

Pe banda de procesare, trec zilnic aproximativ 400 de comenzi controlate şi supravegheate îndeaproape de colegii din Mădei, la ”poarta” depozitelor şi magazinelor poposesc din oră-n oră tiruri cu marfă nouă, iar site-ul este populat în fiecare zi cu sute de produse noi.

Noi aventuri!

De aproximativ 1 an şi jumătate, ARLL a devenit lichidator FBA Amazon, având posibilitatea să aducă la Chilipirul-zilei câteva zeci de categorii de produse pentru absolut toată casa şi grădina, pentru animăluţele de casă şi pentru toată familia, la preţuri mici şi foarte mici, păstrând deviza: Calitate de lux la preţ redus!

Cea mai mare reducere din an!

Ca şi în anii precedenţi, Chilipirul-zilei pregăteşte un Black Friday de proporţii gigantice, cu reduceri pe bune, oferind produse foarte variate, inedite, dorind să ajungă în casele tuturor românilor pentru a le uşura şi infrumuseţa viaţa de zi cu zi!

Pont direct de la sursă: de Black Friday absolut totul de pe site va avea o reducere substanţială: de la piese de mobilier la ustensile de bucătărie, de la organizare şi depozitare la decoraţiuni de Crăciun, de la îngrijire personală la articole pentru animale de companie, de la jucării la unelte, de la grădinărit la arte şi meşteşuguri şi aşa mai departe. Trebuie să intraţi să vedeţi cu ochii voştri diversitatea produselor şi mai ales preţurile foarte corecte.

Inspiraţie!

Pe site găseşti, pe lângă produse super variate, inspiraţie pentru amenajarea casei, reţete culinare, idei de cadouri şi chiar şi cum să decorezi cu ocazia Crăciunului: www.chilipirul-zilei.ro/blog

Spor la cumpărături!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO