Eveniment

Descinderi ale Poliţiei şi Gărzii Financiare la trei vămi de interior din Capitală

Descinderi ale Poliţiei şi Gărzii Financiare la trei vămi de interior din Capitală

Autor: Ioana Burtea

11.03.2011, 11:19 39

Aproximativ 100 de reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei,Gărzii Financiare şi Biroului de Supraveghere şi ControlVamal participă, vineri dimineaţă, la o serie dedescinderi la trei vămi de interior din Capitală, vizând agenţieconomici care nu plătesc datoriile vamale, scrieMediafaxBusiness.

Acţiunea a început în jurul orei 10.00, la VamaBerceni, Biroul de comisionare vamală din BulevardulTimişoara şi Biroul vamal de interior antrepozite Chitila, adeclarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al PoliţieiCapitalei, Diana Sarca.

La descinderi participă aproximativ 100 de angajaţi ai Serviciuluide Investigare a Fraudelor - Poliţia Capitalei, ai GărziiFinanciare şi ai Biroului de Supraveghere şi Control Vamal.
Autorităţile au organizat acţiunea pentru a controla corectitudineadocumentelor prezentate la vamă, în condiţiile existenţei unorsuspiciuni că anumiţi agenţi economici se sustrag de la platadatoriilor vamale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO