Eveniment

Deutsche Bank vine la anul in Romania cu servicii corporate

26.10.2009, 23:16 246

Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, va lansa, in sfarsit,anul viitor servicii locale pentru companiile din Romania, dupa cuma anuntat Juergen Fitschen, CEO pe operatiunile din Germania simembru in boardul executiv al grupului, citat de agentiile de presainternationale.

Dupa ce in 2006 a participat fara succes la competitia pentruprivatizarea BCR, Deutsche Bank a continuat sa lanseze an de ansemnale privind intentia de a intra pe piata romaneasca, germaniiaratandu-se interesati de fiecare oportunitate de achizitie. Ceamai recenta a fost RBS Bank Romania, scoasa la vanzare la inceputulanului, insa evaluarea nu a condus la vreo tranzactie.

De aceasta data este vorba despre un plan anuntat de un membrual boardului executiv al Deutsche Bank, numit chiar anul acesta sicreditat pe piata cu multa seriozitate.

Deocamdata germanii nu au facut niciun demers deautorizare/notificare la Banca Nationala. Daca planul seconcretizeaza, ar urma sa aduca in Romania platforma de globaltransactions banking pentru clientii corporate si institutiilefinanciare, cu servicii de tranzactionare, finantare, cashmanagement, custodie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO