Eveniment

Directorul de proiecte nerambursabile din CNADNR a fost revocat din funcţie

Directorul de proiecte nerambursabile din CNADNR a fost revocat din funcţie

Autor: Andreea Neferu

31.10.2012, 13:01 580

Bogdan Pascu, director direcţia proiecte din fonduri externe nerambursabile în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a fost revocat ieri din funcţie, potrivit unor surse din cadrul CNADNR.

Acestea nu au precizat motivul revocării acestuia, însă o revistă specializată în domeniul transporturilor - Tir Magazin - susţine că directorul general al CNADNR, Mircea Pop, i-ar fi retras atribuţiile lui Pascu pentru că acesta s-ar fi înscris pe listele pentru selecţia managementului privat de la compania de drumuri, pe care s-a înscris de altfel şi actualul manager de la CNADNR.

Pe de altă parte, pretextul invocat neoficial de Pop pentru revocarea lui Pascu, potrivit Tir Magazin, ar fi fost refuzul acestuia din urmă de a semna anumite documente înainte ca acestea să fie avizate de Controlul Financiar Preventiv al instituţiei.

CNADNR este una dintre cele mai importante companii de stat, cu un buget anual de circa 1,5-2 miliarde de euro, având în subordinea autostrăzile şi drumurile naţionale din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO