Eveniment

Doi administratori noi la SIF Oltenia

23.06.2004, 00:00 25

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia a fost completat cu doi noi membri, in conformitate cu hotararile actionarilor de la finalul lunii aprilie.
Cei doi membrii noi sunt Mihai Horia Oprica, fost presedinte al societatii pana in anul 2000 si Elena Mihai, despre care surse din piata de capital afirma ca apara interesele omului de afaceri Constantin Chelu, unul din marii investitori in actiunile societatilor de investitii financiare. Mandatul actualului Consiliu de Administratie al societatii, cu durata de patru ani, va expria in luna decembrie a acestui an.  SIF Oltenia are un activ net in valoare de peste 5.800 miliarde de lei (145 milioane de euro) si inregistra la finalul lunii aprilie un profit net de 117 miliarde de lei (2,9 milioane de euro). Bugetul pentru acest an al societatii prevede venituri totale in valoare de 693,9 miliarde de lei si un profit brut de 370 miliarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO