Eveniment

Domeniile Viticole merg pe vrac

09.06.2004, 00:00 18

Producatorul de vinuri "Domeniile Viticole Franco Romane" a anuntat ca va renunta, in acest an, la imbutelierea vinului la sticla in favoarea celui in vrac.
"Pe vinul livrat in vrac iti iei banii imediat, in timp ce investitiile in vinul imbuteliat la sticla se intorc mai greu. Pentru acest an am renuntat la vinul imbuteliat, operatiune pe care o vom relua anul viitor", spune Cristina Staicu, directorul general al "Domeniilor Viticole Franco Romane". Ea a adaugat ca investitorul francez care controleaza afacerea intentioneaza sa cumpere in viitorul apropiat o linie de imbuteliere deoarece costurile inchirierii uneia sunt foarte mari. "Ne gandim foarte serios sa achizitionam o linie proprie de imbuteliere, dar si o crama", spune Staicu. Producatorul de vinuri detine o suprafata de vita de vie de 40 de hectare la Dealu Mare si vinde vinuri sub marca Vox Populi, Vox Dei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO