Eveniment

Dragnea: Am luat act de anunţul premierului că îşi va prezenta demisia. PSD, gata să facă nou Guvern

Dragnea: Am luat act de anunţul premierului că îşi va...

Autor: Petriana Condrut, Liviu Dadacus

14.06.2017, 22:37 2091

”Toţi membrii PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile, şi nu vorbim de celebrele demisii în alb, cu excepţia ministrului Comunicaţiilor care e plecat din ţară şi a trimis-o pe mail. Am luat act de anunţul premierului că îşi va prezenta demisia. PSD e pregătit să formeze un nou guvern”, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Naţional Executiv.

Aceasta a explicat că în cadrul discuţiilor pe marginea evaluării Guvernului, la un moment dat au făcut o pauză, moment în care premierul Sorin Grindeanu a decis să plece.

”Am făcut şi o pauză, aşteptând ca în partea a doua, după ce mulţi colegi şi-au spus punctele de vedere, să găsim care e cea mai bună soluţie. Din păcate, premierul nu a mai aşteptat să ne îndreptăm către un vot, care putea să cuprindă un pachet atât de măsuri administrative, cât şi nişte înlocuiri. Nu neapărat demiterea sau demisia premierului. Eu am descurajat intenţia de a se escalada un conflict şi am cerut colegilor mei să nu se discute cu patimă. Din păcate premierul nu a mai aşteptat. Ne-a spus că putem să îl şi excludem din partid că nu îl mai interesează”, a mai spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO