Eveniment

După protestele masive care i-au forţat demisia din guvern, fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a fost ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

După protestele masive care i-au forţat demisia din...

Autor: Cătălina Mănoiu

04.04.2017, 13:35 799

Deputatul PSD Florin a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor cu 211 voturi "pentru" şi 77 "împotrivă".

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a fost ocupată de deputatul PSD Rovana Plumb, după ce Florin Iordache şi-a dat demisia din Biroul Permanent pentru a prelua portofoliul Ministerului Justiţiei.

Florin Iordache şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, în data de 9 februarie, în contextul protestelor generate de adoptarea OUG 13 privind Codul Penal şi Codul de procedură penală.

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a devenit din nou vacantă după ce Rovana Plumb a fost numită la conducerea Ministerului Fondurilor Europene, în acest context PSD a decis să îl susţină încă o dată pe Florin Iordache pentru acest post.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO