Eveniment

Fosta realizatoare TV Elena Lasconi a câştigat alegerile locale pentru Primăria din Câmpulung Muscel. Cine e Elena Lasconi

Fosta realizatoare TV Elena Lasconi a câştigat...

Autor: Miruna Diaconu

28.09.2020, 14:25 2357

Candidata USR la Primăria din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a câştigat alegerile locale pentru Primăria oraşului. Câştigarea alegerilor pentru Primăria din Câmpulung Muscel de către candidata USR a este una dintre surprizele acestir alegeri, dar cine este Elena Lasconi?

@ În vârstă de 48 de ani, Elena Lasconi s-a născut la Haţeg, în judeţul Hunedoara, iar timp de 25 de ani a lurcat la PROTV.

@ Între 1994 şi 1996, Elena Lasconi a fost şef de cabinet în Parlamentul României, unde s-a ocupat de problemele din domeniul administrativ, social şi juridic.

@ În perioada 1996-2020, Elena Lasconi a fost jurnalistă la postul de televiziune ProTv. Ca jurnalist, Lasconi a desfăşurat activităţi precum documentare ştiri, reportaje, campanii, filmări pe teren, redactare ştiri, reportaje, campanii, participare la editări de imagini şi prezentări.

@ În ceea ce priveşte studiile urmate, Lasconi a urmat cursuri precum absorbţie, legislaţie, reglementări Fonduri europene în ţară şi la Bruxelles. Are evaluator de competenţe profesionale eliberat de Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antreprenorilor.

@ De asemenea, Elena Lasconi este economist licenţiat al ASE Bucureşti în profilul economic Managementul Turismului şi Comerţului. A absolvit şcoala de televiziune de la BBC.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO