Eveniment

Halep - Olaru, înfrângere la dublu în primul tur al turneului de tenis de la Doha

Halep - Olaru, înfrângere la dublu în primul tur al...

Autor: Andrei Ionascu

22.02.2016, 18:43 117

În primul tur al competiţiei, Halep şi Olaru au fost învinse de dublul sloven Klepac/Srebotnik în o oră şi 23 de minute de joc, potrivit site-ului WTA. Pe durata partidei, perechea Simona Halep/Raluca Olaru şi-a pierdut de şase ori serviciul, a înregistrat 1 as şi 6 duble greşeli, iar procentajul mingilor câştigate cu primul serviciu a fost de 63%.

Dublul Simona Halep/Raluca Olaru a primit 1 punct WTA şi 4.680 de dolari pentru participarea în primul tur la Doha. Perechea din România a jucat pentru prima dată la turneul din Qatar şi doar a treia oară împreună. Simona Halep ocupă locul 314 în clasamentul mondial de dublu, iar Raluca Olaru se află pe poziţia a 44-a.

Competiţia de la Doha este dotată cu premii totale în valoare de 2.818.000 de dolari.

Tot luni, Monica Niculescu (locul 30 în clasamentul WTA la dublu) va face pereche în proba de dublu cu tenismena rusă Margarita Gasparyan, pentru meciul cu dublul Daniela Hantuchova/Ekaterina Makarova (Slovacia/Rusia).

Simona Halep şi Monica Niculescu vor juca în turneul de la Doha şi pe tabloul de simplu, în turul 2 al competiţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO