Eveniment

HVB Bank finanteaza studiile

26.07.2004, 00:00 13

"Creditul pentru Studii" este cel mai recent produs al HVB Bank. Prin acesta, banca le ofera clientilor posibilitatea de a obtine finantari cuprinse intre 3.000 si 10.000 de euro, pe o perioada de maxim cinci ani. Noul produs este destinat acoperirii cheltuielilor cu studii de master, universitare si de MBA, atat in tara cat si in strainatate. In cazul imprumuturilor care depasesc 10.000 de euro, termenul de rambursare se poate prelungi pana la zece ani.
Conditiile pentru acordarea creditului sunt ca solicitantul sa aiba peste de 25 de ani si un venit lunar de cel putin 7,5 milioane de lei, iar suma tuturor ratelor nu trebuie sa depaseasca 60 % din venitul lunar net al familiei  (exclusiv cheltuielile lunare).
Dobanda perceputa de banca este de 7,95% pe an pentru creditele in euro si 7,45% pe an pentru cele in dolari, la termenele de rambursare mai mici de cinci ani. Pentru scadente mai mari, dobanzile sunt de 8,45% pe an la euro si 7,95% pe an la dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO