Eveniment

HVB vrea clienti si pe segmentul de retail

05.10.2004, 00:00 10



HVB Bank Romania a deschis ieri o noua sucursala la Arad, in cadrul proiectului de dezvoltare al sectorului de retail al bancii. Astfel, reteaua teritoriala a bancii a ajuns la 11 sucursale.



Prin aceasta sucursala banca va oferi toata gama de produse si servicii disponibile, de la operatiuni bancare standard pana la credite si solutii financiare personalizate. Sucursala va avea dispune de asemenea, de un bancomat si de un "internet Corner" (un calculator care va permite procesarea de operatiuni prin Online Banking).



Banca detinea la sfarsitul primului semestru al anului active totale in valoare de 25.000 de miliarde de lei (614 milioane de euro). Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cresterea este de 94%. Astfel, banca a ajuns sa detina o pondere de 3,54% din totalul activelor bancare din sistemul romanesc.



Profitul net al bancii era la sfarsitul lui iunie de 384 de miliarde de lei (9,4 milioane de euro), cu 172% mai mare decat la 30 iunie 2003.



Portofoliul de clienti al bancii a inregistrat o crestere de 75% in acest interval, pana la 21.000 de clienti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO