Eveniment

Incident şocant: Liftul Maternităţii Ploieşti, care transporta mamele către bebeluşi, a căzut în gol

Incident şocant: Liftul Maternităţii Ploieşti, care...

Autor: Laura Petrescu

18.09.2018, 14:19 272

Liftul Maternităţii din Ploieşti a căzut, marţi, în gol, în timp ce transporta mai multe mămici către bebeluşii lor, pentru a-i alăpta. Conducerea unităţii sanitare consideră incidentul ca fiind unul minor, deoarece nimeni nu a fost rănit şi s-a luat legătura cu firma care asigură mentenanţa.

Directorul maternităţii Ploieşti, Călin Boieru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că niciuna dintre pacientele lehuze nu a fost rănită, incidentul fiind considerat unul minor

“Liftul nostru, care e cu însoţitor, a avut un incident minor. Nu s-a oprit unde trebuia. Nu au fost incidente. S-au speriat lehuzele, dar nu a fost nevoie de un transfer la alt spital. Medical, au rămas în spital, fiind lehuze”, a declarat Boeru.

Practic, liftul a căzut în gol în timp ce proaspetele mămici mergeau să-şi alăpteze bebeluşii.

Conducerea maternităţii a luat legătura cu firma care asigură mentenanţa ascensorului pentru a vedea ce s-a întâmplat.

“Firma care trebuia să se ocupe şi să aibă în întreţinere liftul 24 de ore din 24, conform contractului a fost notificată să vină să spună ce s-a întâmplat. Din punct de vedere al documentaţiei şi al contractului, actele sunt conforme. Ascensorul a avut acest incident în momentul în care transporta lehuzele. Nu a fost nimic major care să pericliteze viaţa pacientelor”, a precizat directorul Maternităţii Ploieşti.

Boieru am mai spus că până nu se va afla ce s-a întâmplat, liftul nu va mai funcţiona.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO