Eveniment

Inspectorii sanitari au amendat cu 16.000 de lei mai multe unităţi de pe litoral

Inspectorii sanitari au amendat cu 16.000 de lei mai...

Autor: Anca Olteanu

25.07.2017, 13:33 45

Şase restaurante, un bufet şi un magazin alimentar au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 16.000 de lei, informează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

În urma controalelor efectuate, inspectorii au constatat neconformităţi cu privire la comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare şi neîntreţinerea în condiţii de igienă a spaţiilor şi a echipamentelor de lucru.

„Ieri, 24.07.2017, inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017 au desfăşurat activităţi de control în unităţile de producere, prelucrare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare aflate în zonele de interes turistic de pe litoralul românesc, verificând 33 de unităţi”, se arată în comunicatul transmis de instituţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO