Eveniment

Iohannis îl reevaluează pe Victor Ponta: În comparaţie cu Dăncilă, Ponta a fost un politician rezonabil

Iohannis îl reevaluează pe Victor Ponta: În...

Autor: Departamentul Politic

13.11.2019, 19:44 285

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat fiind de reporterul MEDIAFAX de ce în urmă cu patru ani vorbea despre aroganţa lui Victor Ponta şi acum refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, că fostul lider PSD era un politician rezonabil în comparaţie cu actualul lider social democrat.

"Diferenţa este destul de mare l-am acuzat atunci pe Victor Ponta de comportament antidemocratic şi pot să spun că, în comparaţie cu Dăncilă, Ponta a fost un politician rezonabil. Greu de comparat, sigur stilurile lor sunt foarte diferite. Atunci la ce m-am referit a fost la aroganţă- el şi-a trimis echipa de campanie peste ai mei şi a venit cu pretenţii nenegociabile, facem 4 dezbateri, zilele şi despre ce se discută. Am acceptat totuşi două dezbateri care drept să vă spun pe mine nu m-au ajutat şi pe el nici atât, asta despre utilitatea electorală a unor astfel de dezbateri. Lucrurile sunt diferite, PSD s-a schimbat mult în rău de atunci şi eu nu m-am schimbat mult în rău, ci în bine", a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat de reporterul MEDIAFAX Elena Crângaşu dacă se consideră preşedintele tuturor românilor, inclusiv al votanţilor celorlalţi candidaţi, Iohannis a completat: "Am spus fără politiceni PSD în funcţii, nu înseamnă că sunt împotriva votanţilor PSD, e dreptul fiecărui român să voteze cu un partid sau altul, lupta politică pe care o duc nu e împotriva simpatizanţilor, ci a partidului PSD şi aici trebuie să facem diferenţe foarte clare şi cred că am dovedit că sunt preşedintele tuturor românilor dar nu al tuturor politicenilor", a mai spus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO