Eveniment

KFC indeamna clientii la miscare

04.01.2005, 00:00 18



Unul dintre cele mai mari lanturi de fast food din Statele Unite da clientilor o mana de ajutor pentru a-si indeplini promisiunile facute de Anul Nou. Clientilor fideli ai Pizza Hut, Taco Bell si Kentucky Fried Chicken li se ofera un abonament gratuit la o sala de fitness pentru luna ianuarie, informeaza BBC News. Compania mama, Yum Brands a declarat ca oricine intra in restaurante in luna ianuarie va primi un abonament pe patru saptamani.



Operatorii fast food au fost presati sa infirme acuzatia ca produsele lor ar duce la obezitate. Ei au raspuns prin oferirea unui sortiment mai mare de optiuni pentru cei care doresc sa manance sanatos. McDonald's a avut succes prin introducerea unei game variate de salate, iar KFC a lansat un sortiment de pui mai putin gras.



Multe companii fast food s-au confruntat cu reducerea profiturilor in ultimii ani datorita optiunii consumatorilor pentru o dieta cu mai putine grasimi si mai bogata in proteine.



Yum opereaza 18.000 de restaurante in Statele Unite. Consumatorii vor avea ocazia sa aleaga dintre 400 de cluburi detinute de Bally Total Fitness.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO