Eveniment

KLM ridica miza pe Romania

05.11.2004, 00:00 13



Gradul de incarcare de 90% a curselor Bucuresti Amsterdam, unul dintre cele mai mari din Europa, a determinat operatorul olandez KLM Royal Dutch Airlines sa mareasca de luna aceasta numarul de curse zilnice.



Al treilea zbor zilnic Bucuresti Amsterdam va decola in jurul pranzului de la Bucuresti (orele 13.30). Anterior, cele doua zboruri Bucuresti Amsterdam decolau la orele 06.40 si 15.45 si atingeau un volum anual de 100.000 de pasageri transportati din Bucuresti spre Amsterdam si mai departe.



In prezent, potrivit KLM Romania, 80% din pasagerii transportati din Bucuresti tranziteaza Schipol Amsterdam, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume.



Din aprilie 1996, cand au inceput din nou sa fie operate curse spre si dinspre Bucuresti, KLM si-a triplat capacitatea, devenind, potrivit reprezentantilor sai, una dintre primele companii aeriene de pe piata romaneasca.



Principalii concurenti ai KLM in Romani asunt epe langa operatorul national TAROM, si filialele loclae ale Air France, Lufthansa, Alitalia, Austrian Airlines sau British Airways.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO