Eveniment

Larry King, cel mai cunoscut prezentator de talk-show-uri din lume, care a făcut din CNN cel mai urmărit post din America în anii 90, a murit la 87 de ani după ce a fost infectat cu COVID

Larry King, cel mai cunoscut prezentator de talk-show-uri...

Autor: Ştefan Stan

23.01.2021, 15:28 4217

Larry King, unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de talk-show-uri din lume, care a făcut din CNN cel mai urmărit post din America în anii 90, a murit la 87 de ani, după ce a fost infectat cu coronavirus, scrie Bloomberg.

El a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde a fost internat de pe 3 ianuarie.

”Pentru 63 de ani, pe toate platformele de televiziune, radio şi media digitală, Larry a susţinut mii de interviuri, a obţinut nenumărate premii şi a primit recunoaştere globală pentru talentul său de prezentator”, a scris Ora Media, compania care a confirmat vestea. 

El avea mai multe probleme de sănătate, inclusiv cancer la plămâni şi cancer de prostată. El a supravieţuit unui infarct în 1987 şi a unui accident vascular cerebral în 2019, care l-a lăsat în comă pentru mai mutle săptămâni. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO