Eveniment

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Bucureştiul nu ar trebui carantinat în acest moment, însă decizia trebuie luată de specialişti: „Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”.

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Bucureştiul nu ar...

Autor: Gabriel Pecheanu

22.03.2021, 16:50 36

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că Bucureştiul nu ar trebui carantinat în acest moment, însă decizia trebuie luată de specialişti: „Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”.

„Din punctul meu de vedere, astăzi, nu, dar eu nu-mi dau cu părerea. Până la urmă cei care hotărăsc, că e o anumită dimanică... Asta e o decizie care trebuie luată pe baza unor analize obviective, pe baza analizării nu numai statice a indicatorilor. (...) Decizia, din punctul meu de vedere, nu trebuie luată cu caracter politic”, afirmă Ludovic Orban.

Liderul PNL, fost premier, spune că, de obicei, carantina nu se instituie într-o localitate doar pentru a limita intrările şi ieşirile din localitatea respectivă.

„Carantina se introduce şi pentru a permite adoptarea unor măsuri suplimentare de protecţie sanitară. Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”, spune Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO