Eveniment

Marian Sârbu a primit votul Parlamentului pentru preşedinţia CSSPP

Marian Sârbu primeşte votul Parlamentului pentru preşedinţia CSSPP

Foto: Ovidiu Micsick

Autor: Mediafax

27.03.2012, 19:34 313

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a primit, marţi, votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, iar Ion Giurescu a fost votat ca vicepreşedinte al instituţiei.

Marian Sârbu a întrunit 229 de voturi "pentru" şi un vot "împotrivă", iar Giurescu, 228 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă".

Votul a fost exercitat în plen comun, pe buletine.

Preşedintele Comisiei pentru buget a Camerei Deputaţilor, Maria Barna, a anunţat în plen, înainte de vot, că ambii candidaţi au fost audiaţi de Comisiile pentru buget şi pentru muncă.

Ea a arătat că aceştia au fost votaţi în Comisii în unanimitate.

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a fost avizat, luni, de comisiile parlamentare de specialitate pentru funcţia de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

De asemenea, comisiile parlamentare l-au validat pe Ion Giurescu, propus de PSD, pentru postul de vicepreşedinte al CSSPP.

Audierile în comisiile de buget şi economice ale Senatului şi Camerei Deputaţilor s-au desfăşurat cu uşile închise, la final nefiind făcute declaraţii oficiale.

Liderul social-democrat, Victor Ponta, a declarat, marţi, că după nominalizarea preşedintelui UNPR, Marian Sârbu, la conducerea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), a devenit clar motivul plecării acestuia din PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO