Eveniment

Negocieri pentru restructurări la Poştă

Autor: Mediafax

29.08.2012, 00:03 112

Ministrul delegat pentru dialog social Liviu Pop a declarat ieri într-o conferinţă de presă la Câmpia Turzii că nu există nicio decizie a Guvernului de a reduce salariile sau de a face disponibilizări la Poşta Română.

"Nu există nicio decizie a Guvernului României de a reduce salariile sau de a face disponibilizări la Poşta Română. Toate discuţiile încep de la această temă, urmând să vedem dacă nu putem avea un dialog între reprezentanţii Poştei Române şi ai sindicatului, pentru că de trei ori se pare că au fost invitaţi de directorul general, iar sindicaliştii au refuzat. Cred că se impune de urgenţă o discuţie cu reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor, inclusiv cu domnul ministru Dan Nica, pentru a debloca această situaţie", a spus Pop. Pop a afirmat că discuţiile despre privatizarea Poştei Române sunt cele convenite cu FMI şi crede că rolul principal al Companiei Naţionale Poşta Română este "de a fi eficientă".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO