Eveniment

Omniasig estimeaza afaceri de 130 mil. euro

11.10.2005, 20:08 13

Omniasig estimeaza pentru anul acesta afaceri totale de 130 milioane de euro, dupa ce a anuntat ieri ca a incheiat fuziunea prin absorbtie cu Omniasig - AGI si Omniasig-Asirag, doua companii cumparate anul trecut.

Cu tot cu subsidiara de asigurari de viata, Omniasig, care este de anul acesta membra a grupului Wiener Staedtische, va ajunge la afaceri de 150 milioane de euro anul acesta.

Omniasig AGI va fi retrasa de la tranzactionarea pe Rasdaq, afirma Constantin Toma, directorul general al companiei.

Compania a anuntat insa ca urmeaza sa obtina cu adevarat profit din sinergia fuziunii abia spre sfarsitul anului 2006. Fuziunea in trei, care a durat opt luni, a costat un milion de euro. Noua entitate are 1.800 de angajati, un capital social de 25,8 milioane lei noi si este prezenta in aproape toate orasele din Romania cu agentii sau sucursale.

Compania isi va majora in curand capitalul social. Pe primele noua luni, cele trei companii care intre timp au devenit una singura au avut afaceri de 101 milioane de euro, cu 51% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Incheierea formalitatilor legale pentru definitivarea fuziunii dintre cele trei societati se va realiza la Oficiul Registrul Comertului Bucuresti, pe baza inregistrarii actelor si documentelor legale depuse. mihai.bobocea@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO