Eveniment

OMV Petrom nu mai publică informaţii privind preţurile de referinţă la carburanţi

OMV Petrom nu mai publică informaţii privind preţurile de referinţă la carburanţi

Autor: Carol Dan

01.05.2011, 23:35 187

OMV Petrom (SNP), principalul producător de petrol din România,a renunţat în această săptămână la publicarea informaţiilor privindmodificarea preţurilor de referinţă la carburanţi. Companiaprezenta informaţiile pe pagina sa de internet. În schimb, OMVPetrom a introdus preţurile la pompă pentru fiecare benzinărie acompaniei. Reprezentanţii companiei nu au dorit să prezintemotivele pentru care s-a renunţat la publicarea preţurilor dereferinţă.

"Pentru a oferi clienţilor Petrom o mai mare transparenţă apreţurilor şi uşurinţă în utilizare, compania a introdus oaplicaţie dedicată care afişează preţurile carburanţilor înstaţiile de distribuţie Petrom. Pe lângă preţul carburanţilor,aplicaţia oferă informaţii despre întreaga gamă de produse şiservicii disponibile în staţiile de distribuţie Petrom", aratăcompania într-o declaraţie de presă.

Preţurile din benzinăriile OMV Petrom pot varia cu maximum +/-5%faţă de cele de referinţă, în funcţie de zona geografică sau deamplasamentul staţiilor. Pe lângă OMV Petrom, Rompetrol şi LukoilRomânia sunt singurele companii petroliere de pe piaţă care oferăinformaţii legate de preţurile la pompă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO