Eveniment

Piaţă nouă de 17.000 mp în Sectorul 4, investiţie de 37 de milioane de lei

Autor: Mediafax

25.01.2013, 00:00 108

Complexul comercial agroalimentar Progresul, cu suprafaţa de 17.710 metri pătraţi, a fost deschis ieri în sectorul 4, în urma unei investiţii de aproape 37 de milioane de lei, piaţa fiind, potrivit Primăriei Sectorului 4, cea mai mare aflată în administrarea unui Consiliu Local din Capitală.

Clădirea are un regim de înălţime de două etaje şi o parcare supraterană cu 250 de locuri. Dintre acestea, 100 vor putea fi închiriate de locuitorii din zonă, restul de 150 de locuri de pe acoperiş fiind destinate celor care îşi fac cumpărăturile în piaţă şi care vor beneficia, în primele două ore, de parcare gratuită.

La parterul noului complex agro-alimentar este amenajat un spaţiu destinat comercializării legumelor şi fructelor, în special de către producători, în care sunt amplasate 380 de tarabe. Noua piaţă a fost deschisă parţial, parcarea de pe acoperiş urmând să fie dată în funcţiune peste o lună din cauză că mai trebuie amenajată rampa de acces spre aceasta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO