Eveniment

Premierul Ciucă despre criza energiei: Suntem aproape de finalizarea pachetului de protecţie pentru evoluţia preţurilor

Premierul Ciucă despre criza energiei: Suntem aproape de...

Autor: Gabriel Pecheanu

23.02.2022, 10:55 39

Premierul Nicolae Ciucă spune că Guvernul este „aproape” de finalizarea pachetului de măsuri pentru protecţia populaţiei şi a economiei faţă de evoluţia preţurilor la energie şi gaze: „Protejarea populaţiei şi a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp”.

„Suntem aproape de finalizarea pachetului de măsuri la nivelul guvernului pentru a continua măsurile de protecţie a populaţiei şi a economiei faţă de evoluţia preţurilor la energie şi gaze”, anunţă Nicolae Ciucă la începutul şedinţei Executivului.

El a precizat că au fost analizate aspectele la la nivelul ministerelor Energiei, Finanţe, Mediu, Muncii, Economiei, de la Ministerul Antrenoriatului şi Turismului.

„Am avut de asemenea întâlnire la nivelul coaliţiei, măsurile fiind în principiu finalizate. Mâine urmează să desfăşurăm o nouă întâlnire în cadrul comitetului inter-instituţional, urmând ca apoi să comunicăm aceste măsuri care încă o dată vin să asigure un set de mecanisme, astfel încât protejarea populaţiei şi a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp”, conchide premierul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO