Eveniment

Premierul Grindeanu anunţă că pe 11 iunie vor avea loc alegeri parţiale în oraşele şi comunele rămase fără aleşi locali

Premierul Grindeanu anunţă că pe 11 iunie vor avea loc...

Autor: Ana Maria Constantinescu

07.04.2017, 12:40 76

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Craiova, unde a efectuat o vizită la fabrica Ford, că, prin Hotărâre de Guvern, se va stabili ca alegerile locale, în localităţile unde aleşii locali au renunţat la funcţii pentru Parlament, să fie organizate în data de 11 iunie.

”Pentru că suntem la Craiova şi aici aveţi o situaţie de acest tip, vreau să vă anunţ că săptămâna aceasta, prin Hotărâre de Guvern, vom stabili data alegerilor locale pe 11 iunie, astfel încât şi perioada de campanie electorală şi toate termenele prevăzute de lege să fie respectate”, a afirmat Grindeanu.

Data de 11 iunie de organizare a alegerilor parţiale în municipiile, oraşele şi comunele rămase fără aleşi locali a fost propusă în Consiliul Executiv Naţional al PSD.

Alegeri vor fi organizate şi la Craiova, unde Lia Olguţa Vasilescu, primarul ales, a demisionat după alegerile parlamentare şi a fost numită ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO