Eveniment

Preşedintele Klaus Iohannis, despre afirmaţiile lui Paul Stănescu: PSD a convins-o pe Dăncilă să candideze la prezidenţiale

Preşedintele Klaus Iohannis, despre afirmaţiile lui...

Autor: Elena Crangasu, Mediafax

05.12.2019, 19:09 216

Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuţie cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidenţiale, că PSD a convins-o să fie prezidenţiabilul partidului. 

„Mi se pare foarte ciudată această abordare. Nu. PSD-ul a convins-o pe doamna Dăncilă să candideze şi cred că mai bine întrebaţi de acolo de ce au făcut-o, fiindcă rezultatul este bine cunoscut”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat cum comentează afirmaţiile lui Paul Stănescu care a spus că Viorica Dăncilă a decis să candideze la prezidenţiale după o discuţie şeful statului.

Paul Stănescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înţelegerea după o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO