Eveniment

Reactiile cititorilor pe www.zf.ro. Asteptam in continuare comentariile voastre.

13.04.2009, 16:55 11

Doru
Se pune carul inaintea boilor. In primul rand trebuiau masuri care sa faca sa mearga intreprinderile in aceasta perioada ca sa ai mai apoi ce sa impozitezi.
Togea G
Efectul masurii: evaziunea creste, somaj, munca la negru, bugetul pierde.
Firmele vor fi tentate sa scada din cheltuielile de personal ca sa nu piarda nimic. Vor folosi munca la negru: prestezi munca, iei banii si nu se inregistreaza nimic.
Dan
Eu cred ca e mai realist sa va intrebati cati bani veti pierde si cu cat vor intarzia mai mult platile. Iar cand veti avea de platit 100.000 de someri in plus dar veti incasa mai putini bani la buget, abia atunci va incepe sa se simta adevarata criza.
George Sima
Intr-o singura ora, deja 5 parteneri IMM mi-au spus ca vor inchide firmele! Calculul guvernului este total gresit.
Nu vor fi incasari suplimentare, ci falimente in lant si prabusirea si a fondurilor de sanatate CAS, somaj etc.!!
Radu
Domnule Pogea, in vederea aplicarii acestui impozit forfetar, ma vad nevoit sa imi mut firma in Ungaria unde primesc reduceri de taxe pe primii 3 ani, pentru ca, in afara de domnia ta, toata lumea stie ca o companie la inceput este pe pierdere, nicidecum pe profit.
Cristina
Am o firma mica, putini angajati, dar plateam „onest" impozitul pe venit de 3%; pe care il puteam plati, plus TVA, plus impozitul pe salarii. Noua aberatie forfetara nu ii loveste doar pe cei care declarau profit 0 si nu plateau deloc impozit, ci mai ales pe cei ca mine care virau trimestrial ceva la stat. Cu noile impozite si toate celelalte conditii, mai mult ca sigur ca voi inchide si eu.
Lucian
Societatea noastra are 6 angajati si functioneaza in comertul cu amanuntul. In urma acestor schimbari de impozite vom concedia un angajat. Domnule Pogea, asta e rezultatul deciziei dumneavostra!!!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO