Eveniment

Ron Barden revine in sase luni

21.07.2004, 00:00 72



Fostul sef al departamentului de consultanta fiscala al PricewaterhouseCoopers Romania, Ron Barden, intentioneaza sa ia o pauza de sase luni inainte de a reveni in industrie, probabil tot pe piata romaneasca.



"Motive de ordin personal ma impiedica in prezent sa-mi continuu activitatea la intreaga capacitate. In decursul urmatoarelor sase luni voi lua o decizie finala referitor la ceea ce voi face mai departe", a declarat pentru ZF Ron Barden.



El spune ca plecarea sa de la PwC Romania nu are nimic de-a face cu schimbarile foarte recente operate la nivelul conducerii companiei.



"Demisia mea a coincis intr-un mod, ce-i drept nefericit, cu modificarile din echipa manageriala, insa nu are legatura cu acestea si nu a existat vreo intentie de a da prilej de speculatii, avand in vedere ca sunt foarte multumit de activitatea mea la PwC", a afirmat Barden.



Fostul tax partner al PwC mai spune ca isi va mentine implicarea in mediul de afaceri romanesc, ca membru al Consiliului Investitorilor Straini si al AmCham, urmand ca la finalul pauzei profesionale sa faca o alegere si in privinta companiei care ar putea beneficia de experienta sa in consultanta fiscala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO