Eveniment

Sabon vrea sa se extinda pe piata cosmeticelor

31.01.2006, 20:07 191

Compania de cosmetice naturiste Sabon Romania, care detine franciza pentru produsele firmei israeliene Sabon, intentioneaza sa deschida doua magazine in cadrul unor centre comerciale - Carrefour Baneasa si Winmarkt Ploiesti. Compania ar putea ajunge astfel la sapte puncte de vanzare. Intrata pe piata din Romania in anul 2004, Sabon opereaza in prezent, cinci magazine la nivel local, pentru care a investit 500.000 de euro. Acestea sunt situate in Constanta (in Tomis Mall), in Brasov (Star Shopping Center si Eliana Mall), in Galati (Winmarkt) si in Bucuresti (in apropierea magazinului Cocor). "Alegem locatiile cu foarte mare atentie. Cea din Bucuresti, de langa Cocor, de exemplu, este bine situata dar limitarea accesului cu masinile in acea zona nu ne este benefica", a declarat Revital Lavi, general manager al Sabon Romania. Pentru acest magazin, compania plateste o chirie lunara de 1.500 de euro. Lavi spune ca firma nu intentioneaza sa deschida o fabrica proprie in Romania, produsele fiind importate din Israel.

Sabon Romania si-a bugetat o cifra de afaceri de 800.000 de euro in 2006. Pe segmentul de cosmetice naturiste, competitorii Sabon sunt Lush, The Body Shop, L''Occitane si firma autohtona Galador.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO