Eveniment

"Salarii" de bugetari. Vezi aici vilele bugetarilor de la vama

Autor: Pro TV

06.02.2011, 14:47 104

Cu seful in frunte, angajatii punctului de trecere a frontiereiSiret s-au mutat in arest preventiv pentru 29 de zile,deocamdata.

Pe strada Castanilor din orasul Siret statea agentul sef MihaiTocila. Barbatul a lucrat pana miercuri ca politist de frontiera inVama Siret. Locuinta are doua etaje. Multora li se poate parea camimpozanta ca sa fie ridicata dintr-o leafa de slujbas la stat depana-n 2.000 de lei.

In vecinatate, pe Vasile Alecsandri, locuia un vames. NiciSimion Coroliuc nu s-a uitat la bani cand si-a facut vila caredomina peisajul plin de case batranesti. Constructie noua a fostterminata de cel mult un an. Vecinii stiu cu ce se ocupaproprietarul, dar se feresc sa vorbesca prea multe.

In Suceava, pe strada Grigore Vindereu, isi are adresa RaduLucanu, si el din lotul Siret. Si-a cladit casa in doar cateva lunispun cunoscutii.

Cei mai multi dintre barbatii retinuti sunt agenti si nu aveaufunctii mari. Exceptie face doar comisarul sef Aurel Anea. Are 46de ani si pana la jumatatea lunii decembrie a fost seful vamii. Afost mutat apoi pentru ca avea rezultate slabe pentru ca, in modciudat, in luna ianuarie, sa se intoarca in functie. Acum, Aneaeste arestat preventiv pentru luare de mita si constituire de gruporganizat.

Citiţi mai multe pe www.stirileprotv.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO