Eveniment

Shaine, Tuborg: România are şanse mari să treacă de faza grupelor. România- Franţa, scor egal

Shaine, Tuborg: România are şanse mari să treacă de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.06.2016, 18:46 250

Shachar Shaine, preşedinte al companiei URBB, care are în portofoliu brandurile de bere Tuborg şi Carlsberg, crede că meciul România –Franţa se va termina la egalitate.

Ce a declarat Shachar Shaine :

ZF: Cine credeţi că va câştiga Campionatul European de Fotbal 2016? Poate România să treacă de faza grupelor?

Shachar Shaine : România are şanse mari să treacă de faza grupelor. În afară de Franţa, în grupa în care jucăm nu există o echipă mai bună ca cea a României, iar dacă va juca bine, sigur se va califica. Un alt meci cu miză importantă este şi cel România  Elveţia. Dacă vom câştiga acest meci, atunci 90% din munca în calificări este deja facută. În ceea ce priveşte câştigarea Campionatului, cred că au şanse: Franţa, Germania, Spania sau Italia.

ZF:  Care este echipa dumneavoastră favorită?

Shachar Shaine : România, normal.

ZF:  Trece Romania de Franţa? Cine ar putea să se întâlnească în finală?

Shachar Shaine : Eu cred că vom avea un scor egal în meciul România – Franţa. În finalaă cred că au şansele cele mai mari să se întâlnească echipele Spaniei şi Franţei.

ZF: Veţi participa la meciul de deschidere Franţa-România din data de 10 iunie?

Shachar Shaine : Nu pot participa live la competitie, dar voi încuraja echipa României de la una din terasele partenere Carlsberg din Bucureşti, şi avem câştigători ai Campaniei Naţionale Carlsberg UEFA Euro 2016TM care vor susţine echipa României direct de pe stadion.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO