Eveniment

Simona Halep, după victoria cu Bianca Andreescu: Sunt foarte fericită că am câştigat

Simona Halep, după victoria cu Bianca Andreescu: Sunt...

Autor: Departamentul Sport

28.10.2019, 17:58 653

Simona Halep a avut un debut extrem de greu la Turneul Campioanelor, în faţa Biancăi Andreescu şi a recunoscut acest lucru la finalul meciului. După două ore şi 30 de minute de joc efectiv, sportiva noastră a declarat că a avut parte de o partidă epuizantă, dar că e fericită pentru victorie. 

”E o performanţă excepţională să fiu la acest turneu pentru al şaselea an la rând. A fost un meci greu, e o jucătoare grozavă. Ştiam Bianca e jucătoare fantastică, că va lupta pânâ la sfârşit. Sunt moartă! Dar voi avea timp de recuperare. Sunt foarte fericită că am câştigat un meci la Turneul Campioanelor. N-am jucat prea mult de la Wimbledon!

Îmi place să joc sub presiune. Sunt fericită că am putut lupta cu o jucătoare cu 10 ani mai tânără. Sunt mândră de jocul meu din această seară. Am văzut multe steaguri româneşti. Vă mulţumesc! Simt iubirea voastră!”, a spus Simona Halep la finalul partidei.

Următorul meci din grupă al româncei este programat pe 30 octombrie, împotriva Elinei Svitolina care şi-a câştigat şi ea duelul de debut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO