Eveniment

Sorin Ovidiu Vântu a fost reţinut: "Îmi doresc ca atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie să îl văd în locul meu". Vedeţi aici filmul reţinerii lui SOV

09.09.2010, 13:01 87

Sorin Ovidiu Vântu a fost reţinut, joi, de procuroriiParchetului instanţei supreme, pentru 24 de ore, în legătură cufavorizarea fugii lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, dinRomânia, informează Mediafax.

Concret, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost reţinut subacuzaţia de favorizarea infractorului.

Procurorii i-a audiat pe Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Luca,preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Octavian Ţurcanşi pe Alex Stoian, în cazul lui Nicolae Popa, fostul director alGelsor, condamnat la 15 ani de detenţie pentru prăbuşirea FNI, audeclarat surse judiciare.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a declarat, joi, la ieşireadin sediul Parchetului, în momentul în care a fost urcat în dubaPoliţiei, după reţinere, că îşi doreşte ca atunci când TraianBăsescu va pierde, în sfârşit, o bătălie, să îl vadă în loculsău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO