Eveniment

Steaua Bucureşti a debutat cu o remiză în grupa E a Ligii Europa, scor 2-2, cu VfB Stuttgart

Autor: Andrei Mazurchievici

20.09.2012, 22:12 199

Golurile au fost marcate de Ibisevici '5, Niedermeier '85, respectiv Adrian Popa '6, Rusescu '80 din penalti.

1-0: Ibisevici reia cu o lovitură de cap din şase metri o minge centrată de pe partea stângă a lui Hajnal.

1-1: Adi Popa i-a pasat în adâncime lui Nikolici, acesta a încercat să-l dribleze pe Ulreich, dar a fost faultat, însă arbitrul a lăsat jocul să continue, mingea ajungând la Chipciu, care din cinci metri înscrie printre picioarele fundaşului Sakai.

1-2: În minutul 79, Adrian Popa este faultat în careu de Rodriguez, iar Raul Rusescu transformă penaltiul cu un şut în dreapta lui Ulreich.

2-2: Niedermeier restabileşte egalitatea în minutul 85, după ce a reluat cu o lovitură de cap o centrare venită de pe partea stângă.

VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Niedermeier, Rodriguez, Boka - Gentner, Kvist (Harnik '82) - Tunay Torun (Okazaki '62), Hajnal (Traore '82), Cacau - Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pârvulescu (Latovlevici '81) - Prepeliţă (Rusescu '46), Bourceanu, Filip (Pintilii '46) - A. Popa, Nikolici, Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Kvist '28, Ulreich '80.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Belgia, avându-l la centru pe Serge Gumienny, ajutat de asistenţii Walter Vromans şi Frank Bleyen şi de asistenţii suplimentari Alexandre Boucaut şi Luc Wouters. Arbitru de rezervă a fost Kristof Meers.

La partidă a asistat şi fostul atacant al şvabilor, Ciprian Marica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO