Eveniment

Tăriceanu: Nu îl schimbăm pe ministrul Energiei; a fost spitalizat, dar a revenit la minister

Tăriceanu: Nu îl schimbăm pe ministrul Energiei; a...

Autor: Liviu Dadacus

22.02.2017, 12:08 69

„Nu avem de ce să discutăm situaţia de la ministerul Energiei. Momentan ministrul Toma Petcu este într-un tratament, a fost spitalizat, a ieşit din spital, şi-a reluat atribuţiile la minister. Astăzi chiar voi avea o întâlnire cu el pentru a discuta problemele legate de domeniul energetic pe care doreşte să mi le prezinte şi aşadar nu se pune niciun fel de problemă în legătură cu vreo posibilă schimbare la ministerul Energiei”, a spus Tăriceanu.

Surse din coaliţia de guvernare au declarat, pentru MEDIAFAX, anterior şedinţei coaliţiei de guvernare, că s-ar putea discuta, miercuri, despre schimbarea ministrului Energiei, Toma Petcu, în condiţiile în care PSD doreşte schimbarea acestuia, iar ALDE pledează pentru menţinerea în funcţie.

Potrivit surselor citate, discuţiile despre schimbarea ministrului Toma Petcu ar avea la bază unele probleme de sănătate ale acestuia, dar şi dificultăţile asociate managerierii acestui domeniu.

Pe de altă parte, sursele citate au arătat că structura Guvernului va rămâne aceeaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO