Eveniment

Tender discuta achizitia Codecs

28.03.2010, 23:09 86

Omul de afaceri Ovidiu Tender, care controleaza grupul Tender,cu afaceri de 250 mil. dolari si 10.000 de angajati, este indiscutii pentru preluarea pachetului majoritar al Codecs, unadintre cele mai importante companii de training si consultanta inresurse umane de pe piata locala, cu afaceri de 4,7 mil. euro in2008.

"Suntem in discutii. In maximum o luna ar trebui sa incheiemdeal-ul", a spus Tender pentru ZF, fara a da detalii cu privire lepret. "Cred ca formarea angajatilor este o necesitate pentrubusiness", a comentat omul de afaceri decizia de a achizitionafurnizorul de training.

Ultimele informatii despre vanzarea Codecs au aparut lainceputul anului, cand un investitor imobiliar a facut o oferta inurma careia ar fi urmat sa plateasca 350.000 de euro pentru 51% dinactiuni. In cele din urma tranzactia a picat. Compania avea lainceputul anului datorii de 2,5 mil. euro, din care 1,5 mil. eurosub forma unui credit bancar, restul fiind datorii catre furnizori,potrivit unor surse. Codecs are si un parteneriat cu The OpenUniversity Business School din Marea Britanie, prin intermediulcaruia ofera un program de MBA la nivel local. Codecs este detinutade 25 de actionari.

Cea mai importanta companie din grupul Tender este ProspectiuniBucuresti, cu o capitalizare bursiera de 59,3 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO