Eveniment

Topul celor mai dinamice companii din Muntenia si Dobrogea

Topul celor mai dinamice companii din Muntenia si Dobrogea

In foto, de la stanga la dreapta: Cristian Nacu, partener Enterprise Investors, Ana Pahomie, director comercial Andany Trading, Stefan Lazaroiu, director general Trustul de Constructii Civile si Industriale Arges si Vlad Nicolaescu, senior editor ZF.

09.12.2009, 23:10 273

Compania Case Utilaje Constructii SRL din Ilfov infiintata in2006 si care importa utilaje pentru constructii, producatorul defructe Andany Trading SRL, din Giurgiu, si firma Trustul deConstructii Civile si Industriale din Arges au fost desemnate ieriprimele trei cele mai performante companii din zona Muntenia -Dobrogea de catre Ziarul Financiar si Enterprise Investors. ZFimpreuna cu Enterprise Investors acorda aceste premii pentru aldoilea an la rand, iar conferinta de la Bucuresti urmeaza celor dela Iasi si Timisoara. ZF a selectionat firme cu o cifra de afaceride peste 40 mil. lei (10 mil. euro) si care au avut profit in2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO