Eveniment

Un nou focar de infecţie ar putea lua naştere la Iaşi: A fost depistat primul caz de COVID-19 pe Aeroportul Iaşi, peste 20 de oameni sunt trecuţi pe lista de contacţi

Un nou focar de infecţie ar putea lua naştere la Iaşi:...

Autor: Laura Buciu

31.07.2020, 14:20 73

Un angajat al Aeroportului Iaşi, care lucra în Departamentul de Securitate, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Pe lista de contacţi direcţi sunt 22 de colegi, potrivit directorului aerogării.

Cătălin Bulgariu a declarat, vineri, presei, că a fost confirmat primul caz de COVID-19 la Aeroportul Iaşi, la o persoană care a fost infectată în familie.

„Facem ancheta epidemiologică împreună cu DSP, să vedem care sunt urmările. Este o persoană care lucrează în cadrul Departamentului de Securitate al Aeroportului Iaşi. S-a făcut lista de contacţi direcţi, sunt 22 de persoane pe listă”, a declarat Bulgariu.

Acesta este primul caz de COVID-19 pe Aeroportul Iaşi. În urmă cu două luni au mai fost infectaţi doi poliţişti de frontieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO