Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un expeditor internaţional transporturi

4 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

ZF continuă seria de articole din rubrica „Un salariu pe zi în România“, secţiunea nouă care aduce în atenţie nivelurile salariale oferite de companiile private care fac angajări pe plan local. Astăzi, ZF prezintă nivelul salarial oferit de o companie din domeniul logistic pentru un angajat care ocupă funcţia de expeditor internaţional transporturi.

Oferta salarială pentru un candidat care vrea să lucreze ca expeditor internaţional transporturi este de 5.000 de lei net pe lună, la care se adaugă tichete de masă şi un bonus anual în funcţie de performanţă, arată datele furnizate de firma de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Humangest.

„Candidatul trebuie să aibă studii superioare şi o experienţă de minimum 3 ani pe o poziţie similară (transport rutier), pe un un post operaţional în cadrul unei societăţi de transport, case de expediţie sau departament de logistică/ transport“, se arată în profilul candidatului căutat de consultanţii de la Humangest.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.10.2017

 
Cuvinte cheie:
un salariu pe zi
, expeditor international
, transporturi
, angajare
, consultanti
, forta de munca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide