Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un customer support - engleză şi spaniolă

2 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

ZF continuă seria de articole de la rubrica „Un salariu pe zi în România“, secţiunea nouă care îşi propune să aducă în faţă nivelurile salariale oferite de companiile private care fac angajări pe plan local. Astăzi, ZF prezintă nivelul salarial oferit de o companie din domeniul serviciilor de externalizare pentru un angajat aflat la început de carieră.

Un tânăr fără experienţă care se angajează într-un centru de servicii de externalizare de tip Business Process Outsourcing sau Shared Service Centre pe o poziţie de customer support, care vorbeşte la nivel avansat limbile engleză şi spaniolă, primeşte un salariu net de 2.600 de lei pe lună, potrivit datelor din piaţa de recrutare.

„Acest nivel salarial este oferit unei persoane fără experienţă profesională anterioară, este o poziţie adresată studenţilor sau proaspăt absolvenţilor de facultate, însă candidatul trebuie să vorbească la nivel avansat limbile engleză şi spaniolă. Activitatea de suport pentru clienţi se oferă fie prin e-mail, fie prin telefon, în funcţie de situaţie“, a spus Sorina Donisa, CEO al firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar APT Resources & Services, parte a Work Service Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, salariu
, customer support
, angajati
, beneficii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide