Eveniment

Unul dintre răniţii internaţi la Spitalul Floreasca a decedat; bilanţul a crescut la 4 morţi

Unul dintre răniţii internaţi la Spitalul Floreasca a...

Autor: Radu Tutulan

05.11.2016, 19:24 2398

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că unul dintre răniţii internaţi la Spitalul Floreasca în urma carambolului de pe Autostrada Soarelui a murit, sâmbătă seară, fiind vorba de o femeie, aceasta fiind în starea cea mai gravă.

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că 13 răniţi în carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportaţi, iniţial, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci primesc îngrijiri la Spitalul Pantelimon. Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul Universitar, patru răniţi au ajuns la Spitalul Elias, trei la Spitalul Sfântul Ioan şi alţi doi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară a deschis un dosar penal cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului în lanţ produs pe Autostrada Soarelui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO