Eveniment

UPDATE 3: Mădălina Manole s-a sinucis, potrivit primelor cercetări - VIDEO

UPDATE 3: Mădălina Manole s-a sinucis, potrivit primelor cercetări
14.07.2010, 09:22 2201

Primele indicii în urma cercetărilor efectuate de Parchetul depe lângă Tribunalul Bucureşti în cazul decesului Mădălinei Manolearată faptul că artista "a ingerat în mod voluntar o substanţătoxică". Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole unrecipient cu insecticid şi un pahar, au declarat pentru Mediafax, surse judiciare.

Artista Mădălina Manole, care a murit, miercuri dimineaţă, afost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, având capulspart.

Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numelede Mădălina Petru, de către soţul artistei, Mircea Petru, spunândcă artistei i s-a făcut rău. Cea mai propiată ambulanţă a ajuns laora 6.01 şi a găsit-o în stop cardioprespiratior, fiindu-i făcută omanevră de resuscitare, iar apoi fiind chemat medicul, care a ajunsîn trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-obaltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare. Lângăea s-a găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosindputernic a această substanţă.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unuldintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pecare cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului săupe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simtefrumoasă", potrivit anchetatorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO