Eveniment

Verdict amanat pentru mallul din Cluj

12.12.2005, 19:59 19

Comisia de licitatie pentru concesionarea unui teren de 7 hectare din Cluj-Napoca in vederea construirii primului mall din oras a amanat cu o saptamana luarea unei decizii cu privire la cele doua oferte depuse de companiile Iulius Group si South East Euromentor.

Comisia a deschis vineri cele doua oferte, dar, potrivit presedintelui de comisie, Ioan Petran, rezultatele licitatiei vor fi facute publice abia joi din cauza complexitatii celor doua dosare. "Fiecare membru al comisiei va studia individual ofertele si le va puncta in functie de cerintele caietului de sarcini, iar la sfarsit vom cumula punctajele, iar cel ce va avea mai mult va castiga", a explicat Petran. El a mai adaugat ca din acest motiv procedura dureaza pana joi.

Iulius Group a facut o oferta de aproximativ 50 mil. euro pentru un mall-ul care ar urma sa se intinda pe o suprafata de 50.000 de metri patrati. Oferta Euromentor este in jur de 73 mil. de euro si cuprinde pe langa centrul comercial construirea unor cladiri de birouri, blocuri de locuinte,, un hotel-centru de conferinte. Petran a declarat pentru ZF Transilvania ca ceea ce nu tine de cerintele caietului de sarcini si realizarea altor obiective care nu se refera in mod expres la construirea mall-ului - respectiv blocurile de locuinte sau birourile - nu vor fi luate in considerare, dar nici nu vor depuncta ofertele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO