Eveniment

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu l-a provocat pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe teme economice

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu l-a provocat pe Liviu...

Autor: Gabriel Pecheanu

09.05.2018, 10:53 126

”Este clar că în spaţiul public se încearcă o intoxicare. E adevărat că există şi un motiv ascuns - Liviu Dragnea s-ar putea să candideze la Premiul Nobel la economie. Cei care conduc astăzi PSD sunt laşi şi ipocriţi. Preşedintele României a prezentat datele oficiale, la zi, ale MF, aşa cum au fost ele publicate, iar ieri am avut o dovadă a laşităţii lui Liviu Dragnea şi a găştii sale”, a declarat senatorul Florin Cîţu, vicepreşedintele PNL.

El a mai spus că cei vizaţi de şeful statului au fost Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici.

”Ce a făcut imediat Liviu Dragnea? Ceea ce face de fiecare dată - s-a dus la o televiziune unde, fără să fie deranjat, a spus că în cel mai scurt timp premierul va veni cu un mesaj necruţător. Binenţeles că nu a fost aşa. Ştim că încearcă să o ascundă pe dna premier şi au trimis să prezinte minciunile PSD un om (vicepremierul Viorel Ştefan - n.r.) pe care tot ei l-au remaniat pentru incompetenţă. Prima minciună - datele la patru luni nu există, nu sunt oficiale. A doua minciună este modul în care prezintă PSD informaţia. În funcţie de ce adevăr vrea să ascundă ne prezintă ori cifre absolute ori procente din PIB”, a adăugat senatorul liberal.

El l-a provocat la o dezbatere pe teme economice pe preşedintele PSD.

”PNL îl provoacă pe Liviu Dragnea şi echipa lui de mincinoşi la o dezbatere pe teme economice. Orice temă economică, oriunde, la orice televiziune, la orice oră cu orice moderatori. Numai să vină. Liviu Dragnea, în loc să servească mici şi bere, e momentul să aibă o confruntare cu adevărat, ca om de stat ce se crede. PNL îl aşteaptă şi pe el şi pe mincinoşii lui”, a conchis Florin Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO